• {{user.userFirstname}} {{user.userLastname}}
  • Вихід

Обмінюй $ та € - отримуй річну підписку на журнал

Кожен клієнт, що залишить заявку на сайті та здійснить обмін валют від 500 $ або 500 € у період з 19 січня по 19 лютого, автоматично бере участь у розіграші подарунка — передплати на журнал «Forbes Ukraine» (6 видань — 1199 грн) на рік.

Щоб здійснити обмін та стати учасником, потрібно зробити всього декілька простих кроків:

  1. обрати валютну пару;
  2. ввести суму для обміну в віконце "Віддаєте";
  3. у віконці "Отримуєте" відобразиться сума обраної валюти за актуальним курсом в нашій мережі;
  4. натиснувши на кнопку "Обміняти", ви можете залишити заявку на обмін та зарезервувати курс та суму до обміну за 40 хвилин.

І все. А вже 20 лютого ми визначимо 5 переможців за допомогою random.org.

Більше заявок — більше шансів!

Термін дії акції — з 19.01.2023 до 12:00 19.02.2023.

Відео розіграшу розмістимо на наших офіційних сторінках у соціальних мережах.

 

Офіційні правила рекламної Акції

«Обмінюй $ та € - отримуй річну підписку на журнал» (надалі – Акція)

(в редакції від 17.01.2023 року)

  1. Організатор Акції

1.1. Акція проводиться на всій території України, за винятком територій, що є тимчасово окупованими, що перебувають в оточенні або території на яких перебувають активні бойові дії, в мережі відділень ТОВ «ФК «ЛІБЕРТІ ФІНАНС», що використовують в своїй діяльності знак для товарів та послуг «КИТ Group» (далі – «Організатор Акції»).

  1. Мета проведення Акції та інформаційна підтримка Акції

2.1. Метою проведення Акції є збільшення кількості операцій з обміну валют , привернення уваги споживачів та стимулювання у використанні послуг, що реалізуються Організатором Акції в рамках його господарської діяльності.

2.2. Офіційні правила рекламної Акції (надалі – «Правила») розміщуються на сайтах:

(надалі – «Сайти Акції»).

2.3. Коротка інформація про строки проведення Акції, її правила та умови буде доступна:

  • на Сайтах Акції.
  • за телефоном «гарячої лінії» 0800 332 20 57 (надалі – «Гаряча лінія») (графік роботи з 09:00 до 19:00 – понеділок – п’ятниця та з 10:00 до 16:00 субота, неділя). Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні в межах території України, підконтрольній українській владі. Дзвінки з мобільних – згідно тарифів відповідного оператора.
  1. Тривалість та територія (місце) проведення Акції

3.1. Акція триває з 19 січня 2023 року до 19 лютого 2023 року включно (далі – «Період проведення Акції»).

3.2. Акція проводиться на усій території України, за винятком територій, що є тимчасово окупованими, що перебувають в оточенні або території на яких перебувають активні бойові дії.

  1. Послуга, яка бере участь в Акції

4.1. В Акції беруть участь усі учасники, що створити заявку на обмін валюти на суму не менше ніж 500 доларів США або євро (в еквіваленті) на одному із сайтів компанії Організатора та здійснили фактичний обмін в відділені.

  1. Учасники Акції

5.1. В Акції можуть брати участь фізичні особи – громадяни України, яким на момент проведення Акції вже виповнилось 18 років та які повністю погоджуються і виконали умови цих Правил (далі – «Учасник» або «Учасники»).

5.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь:

  • працівники Організатора Акції та члени їхніх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки);
  • власники та працівники рекламних агентств та партнерів, залучених до організації та проведення Акції, та члени їхніх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки);
  • іноземці та особи без громадянства.

5.3. Участь в Акції обмежено дієздатних та недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

  • Учаснику Акції для ідентифікації необхідно надати номер мобільного телефону, який використовується для реєстрації/участі в Акції згідно цих Правил. Учасник під час участі у Акції зобов’язується:

- дотримуватися вимог цих Правил та норм чинного законодавства України; - дотримуватися цих Правил та вимог користування Сайтами Акції (надалі – «Сайти» або «Сайти Акції»):

- вказувати повну, коректну та достовірну інформацію, що вимагається цими Правилами у відповідних випадках;

- свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим Учасникам;

- не чинити дій, що ставлять під сумнів правомірність його участі в Акції та участі в Акції інших Учасників;

  • Беручи участь в Акції, Учасник тим самим підтверджує своє ознайомлення з цими Правилами та повну й безумовну згоду з ними, а також надає згоду Організатору на збір та обробку своїх персональних даних для цілей, зазначених в цих Правилах. Підтвердженням згоди на участь в Акції та згоди з Правилами є оформлення Учасником заявки на Сайтах Акції згідно з вимогами розділу 7 Правил.
  • Учасник, що не погоджується з умовами цих Правил, втрачає право на участь у Акції та право на отримання Подарунків, що вказані в розділі 6 цих Правил.
  1. Подарунковий фонд Акції

6.1. Подарунками Акції (надалі – «Подарунки») є: 5 річних підписок на журнал Forbes номіналом по 1199,00 (одна тисяча сто дев’яносто дев’ять ) гривень кожен.

6.2. Кількість Подарунків Акції обмежена і зазначена в п. 6.1 цих Правил. Загальна кількість Подарунків та їх різновиди можуть бути змінені за рішенням Організатора шляхом внесення відповідних змін до Правил та опублікування нової версії правил на Сайтах акції.

6.3. Характеристики Подарунків, зазначених в цьому розділі Правил, їх колір, виробники/зміст/наповнення, визначаються на розсуд Організатора Акції та можуть відрізнятися від зображень на рекламних і рекламно-інформаційних матеріалах. За якість та технічні характеристики Подарунків відповідальність несуть відповідні виробники таких товарів. Подарунки Акції обміну та поверненню не підлягають. Заміна Подарунків Акції грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається.

6.4. Відповідальність Організатора обмежується вартістю та кількістю Подарунків, передбачених цими Правилами.

Організатор не несе ніякої відповідальності щодо подальшого використання Подарунків Учасниками Акції після їх одержання, за неможливість Учасників скористатись наданими Подарунками Акції з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання таких Подарунків Акції.

6.5. Подарунки можуть бути отримані Учасниками, що здобули право на отримання таких Подарунків, тільки за умови виконання всіх вимог, передбачених цими Правилами.

6.6. Оподаткування Подарунків, у разі наявності вимог щодо оподаткування згідно чинного законодавства, здійснюється у порядку, визначеному чинним законодавством України.

  1. Умови участі в Акції та умови визначення переможців

7.1. Для того, щоб взяти участь в Акції, особі, яка відповідає вимогам розділу 5 цих Правил, необхідно протягом Періоду проведення Акції:

- створити заявку на обмін валюти (надалі – «Заявка) на одному з Сайтів Акції використовуючи номер свого власного мобільного телефону одного з українських GSM-операторів.

- здійснити обмін валют за відповідною заявкою в одному з відділень компанії Організатора, які знаходяться в наступних населених пунктах на території України:

  • Вінниця
  • Дніпро
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Київ
  • Кременчук
  • Кривий Ріг
  • Кропивницький
  • Луцьк
  • Львів
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернігів
  • Чернівці

- Обов’язково зберегти оригінал чеку про проведення такої операції обміну валют.

7.2. Визначення Учасників Акції які матимуть право на отримання одного з Подарунків Акції  (надалі – «Переможець» або «Переможці») буде проведено 20  лютого 2023 року за допомогою сервісу random.org (надалі – «Розіграш») серед усіх Учасників, які повністю виконали та дотримувалися умов цих Правил Акції та протягом Періоду проведення Акції здійснили дії зазначені у п. 7.1 цих Правил Акції.

7.2.1. Під час Розіграшу буде обрано 5 (п’ять основних переможці) а також 5 Учасників додаткового складу Переможців.

7.2.2. Ім’я, прізвище/найменування та місто проживання/місце знаходження Переможця буде розміщено на сторінці компанії Організатора у Facebook не пізніше 22 лютого 2023 року.

7.2.3. Протягом п‘яти робочих днів після проведення Розіграшу Переможця буде сповіщено про відповідний Приз і шлях його отримання за номером телефону, який було зазначено таким Переможцем під час створення Заявки згідно п. 7.1 цих Правил.

7.3. Право на Отримання Подарунків отримують ті Учасники, які були визначені як Переможці, виконали умови Акції, визначені в правилах в п.7.1 та 8.1 цих Правил.

7.4. Одним унікальним Учасником Акції може бути отримано не більше 1 (одного) Подарунку будь якого виду за весь Період проведення Акції.

7.4.1. Унікальним учасником Акції вважається учасник з належними йому унікальним номером мобільного телефону та унікальним паспортом громадянина України.

  1. Порядок та строки отримання Подарунків Акції

8.1.  Для отримання одного із Подарунків Акції відповідному Переможцю необхідно виконати наступні умови:

- надіслати протягом 2 (двох) робочих днів із дня оголошення Переможців представнику компанії Організатора наступні документи:

- копію чеку (а надалі можливо і пред’явлення оригіналу за вимогою представника компанії Організатора), що підтверджує здійснення операції з обміну валют в Період Проведення Акції.

- копію власного паспорту або ID-картки громадянина України,

- копію власного ідентифікаційного коду платника податків в Україні.

Копії вказаних документів мають бути надіслані Переможцем в Telegram за номером телефону +38 050380 55 55 , або за допомогою електронної пошти на адресу: [email protected]. Зазначені копії документів переможця повинні бути зроблені таким чином, щоб усі дані були чітко вказаними та розбірливими для читання.

Відмова від надання зазначених документів, або надання їх пізніше вказаного терміну, позбавляє Переможця права на отримання Призу. У випадку, якщо переможець надав не всі документи або надані документи не відповідають дійсності, мають ознаки фальсифікації, іншого перекручування інформації, або надані документи не підтверджують права переможця на отримання Призу, а також, якщо Переможець Акції на вимогу представника Організатора не надав оригіналу чеку, що підтверджує здійснення операції з обміну в Акційний період,  такому переможцю може бути відмовлено в отриманні Подарунку/Призу. Будь-яка компенсація у такому випадку не передбачається. Право на отримання Призу переходить до наступного Учасника Акції з додаткового списку переможців.

8.2. Організатор Акції надсилає Переможцям Подарунки Акції користуючись послугами компанії Укрпошта або іншої служби кур’єрської доставки на території України. Після передачі Подарунку Укрпошті/службі кур’єрської доставки Організатор Акції повідомляє Переможця про факт відправлення Подарунку шляхом інформування його в телефонному режимі. Переможці отримують Подарунки у відділенні Укрпошти/служби кур’єрської доставки, що обслуговує адресу за пред’явленням документів, що засвідчують особу.

8.3. Ненадання Переможцем інформації, що є необхідною для отримання подарунку, протягом 2 (двох) робочих днів з моменту інформування від Організатора Акції про необхідність надати таку інформацію, позбавляє Переможця Акції права на отримання Подарунку Акції та вважається, що такий Переможець Акції добровільно відмовився від отримання Подарунку Акції.

8.4. Відправка Подарунків проводиться протягом 14 робочих днів із дня отримання усіх необхідних документів від Переможця, зазначених у п. 8.1, цих Правил.

8.5. УВАГА! Організатор не здійснює відправку Подарунків на території, що є тимчасово окупованими, що перебувають в оточенні або території на яких ведуться активні бойові дії або території які були деокуповані але на яких ще не здійснює доставку жодна кур’єрська служба України.

8.6. Витрати на доставку Подарунків несе Організатор Акції. Витрати на оплату зберігання Подарунків у відділеннях Укрпошти/служби кур’єрської доставки несе Учасник Акції. Термін зберігання і тарифи понаднормового зберігання встановлюються Укрпоштою/ службою кур’єрської доставки. Суму за понаднормове зберігання Подарунків у відділенні Укрпошти / служби кур’єрської доставки Учасник сплачує самостійно і не має права вимагати її компенсації від Організатора та/або Виконавця. У разі, якщо Подарунки було повернуто Організатору у зв’язку з закінченням терміну їх зберігання, жодна компенсація Учасникам не надається, а Організатор має право використати Подарунки на власний розсуд.

  1. Інші умови Акції.

9.1. Всі Подарунки Акції можуть бути отримані Учасниками Акції лише на умовах цих Правил.

9.2. Своєю участю у Акції всі Учасники Акції погоджуються з умовами цих Правил та зобов’язуються їх виконувати.

9.3. Усі результати Акції є остаточними й оскарженню не підлягають.

9.4. Ця Акція не є лотереєю, або іншою, заснованою на ризику грою, і не переслідує мети отримання прибутку.

9.5. Для організації та проведення Акції, а також для здійснення контролю за перебігом Акції Організатор має право залучати будь-яких третіх осіб. Організатор не несе відповідальності за якість послуг операторів поштового та телефонного зв’язку, послуги інтернет-провайдерів, в тому числі, але не обмежуючись, за технічні проблеми з передачею даних при використанні каналів зв’язку під час проведення Акції, роботу операторів зв’язку, будь-які помилки операторів зв’язку та/або інтернет-провайдерів, внаслідок яких Учасники Акції не були повідомлені або були несвоєчасно повідомлені про право на отримання Подарунків Акції/не змогли зареєструватися на Сайті Акції та ін.

9.6. Ці Правила, а так само як і будь-які зміни до них, набувають чинності з моменту їх розміщення на Сайті Акції.

9.7. Ці Правила можуть бути змінені та/або доповнені Організатором протягом всього строку проведення Акції. Зміна та/або доповнення цих Правил можливі у випадку їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для розміщення Правил Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту оприлюднення їх у спосіб, передбачений у цьому пункті Правил, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил та умов.

9.8. Організатор Акції залишає за собою право змінювати фонд Подарунків Акції та/або окремих видів Подарунків Акції, або включити в Акцію інші Подарунки, не передбачені цими Правилами.

9.9. Організатор не несе жодної відповідальності за неотримання будь-яким з Учасників Акції Подарунків Акції, з будь-яких причин, у тому числі з причини невиконання (несвоєчасного виконання) своїх обов'язків Учасниками Акції, передбачених цими Правилами, за настання обставин непереборної сили (форс-мажор), тощо.

9.10. Організатор не бере на себе відповідальності у відношенні будь-яких суперечок стосовно Учасників Акції. Організатор не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками/Переможцями Акції і прав на одержання Подарунків Акції. Організатор не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

9.11. Беручи участь в Акції кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої інформації, його особистих даних Організатором, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою  (в тому числі, Учасник надає свою безумовну згоду на використання його імені та зображення в рекламі у відповідності із ст. 8 Закону України «Про рекламу), в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені та фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, а також для надсилання інформації на адреси та номери мобільних телефонів Учасників  повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та/або будь-якою третьою особою. Усі відео- та фотоматеріали, зроблені за участю Учасників, створені під час проведення Акції та/чи у зв’язку з Акцією, є власністю Організатора і використовуються без будь-якого відшкодування, при цьому винагорода за це входить до вартості отриманих Подарунків (без додаткових виплат). При цьому всі виключні майнові авторські та суміжні права, на використання об’єктів інтелектуального права, створених за участю Учасників, включаючи, але не обмежуючись: права на відтворення (в тому числі тиражування), на поширення, на імпорт, на публічний показ, на публічне виконання (сповіщення), на передачу в ефір, на повідомлення загалу по кабелю, на переклад, на переробку, є власністю Організатора. Учасники  автоматично дають згоду на подальшу можливу передачу таких майнових прав на об’єкти права інтелектуальної власності, створені з їх участю, третім особам з моменту їх участі у Акції.

9.12. Беручи участь в Акції, кожен Учасник Акції підтверджує, що він ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, і цим підтверджує, що Організатор Акції та інші треті особи звільнені від зобов’язання направляти Учаснику Акції письмове повідомлення про права, мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані.

9.13. Учасник Акції, що здобув право на отримання Подарунку Акції, не може передавати своє право отримати такий Подарунок третім особам, у спадщину чи за договором дарування третім особам.

9.14. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором.